Informatii Livrare Manier.ro

Informatii livrare

Pentru ca Manier doreste sa va ofere produsele comandate intr-un mod cat mai rapid, livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei prin curierat, iar perioada de livrare este de 1-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Pentru comenzile plasate de L-V pana in ora 18:00, livrarea se face a doua zi, iar pentru comenzile plasate dupa ora 18:00  livrarea se va efectua in 24h - 48h. 

Pentru comenzile realizate in weekend si in zilele de sarbatoare legala, expedierea coletului se va efectua in prima zi lucratoare.

Toate coletele vor fi livrate la adresa postala specificata in formularul de comanda in intervalul stabilit cu agentul care va preda produsul.

Magazinul Manier.ro ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin mai multe firme de curierat, cu plata ramburs, mod pe care il puteti alege in momentul in care procesati comanda.

Costul transportului:

- 19 lei pentru comenzi cu o valoare mai mica de 200 lei (comanda trebuie sa fie in aria de acoperire a firmei de curierat Fan-Courier);

- GRATUIT pentru comenzi ce depasesc valoarea de 200 lei* (comanda trebuie sa fie in aria de acoperire a firmei de curierat Fan-Courier). 

Cum platesti:

- prin sistem ramburs, contravaloarea comenzii va fi platita in momentul primirii coletului de la reprezentatul firmei de curierat.

- prin card bancar, prin intermediul platformei de plati online.

- prin cont bancar,  plata prin banca se face in avans de dumneavoastra. Realizarea ei se face prin depunere la ghiseul bancii  sau prin tranfer bancar de debit prin sistem online de banking. Toate informatiile necesare platii prin cont bancar vor fi oferite in momentul alegerii acestei optiuni de plata.

* costurile de livrare afisate mai sus contin TVA.