Termeni si Conditii Manier.ro

1. Prin utilizarea si vizualizarea acestui site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesarea si utilizarea acestui site sunt supuse anumitor conditii de utilizare, iar vizualizarea lui presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate serviciile si produsele noastre.

2. Definitii

Client: - persoana fizica sau juridica , care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.manier.ro

Adresa web: "www.manier.ro" va fi denumita generic site web manier.ro

Proprietar/Vanzator: -societatea care detine si administreaza site-ul www.manier.ro, SC Manier Store SRL cu sediul social in judetul Iasi, Municipiul Iasi, Strada Fantanilor, nr 39, Bl.B6, CUI: RO33047077 si cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J22/641/2014.

Comanda/Factura: - documentul electronic ce face legatura dintre client si vanzator, prin care vanzatorul este obligat sa livreze produsele clientului in acord cu comanda facuta si sa faca plata acestor produse conform detaliilor stabilite in momentul comenzii.

Contract: - este incheiat la momentul lansarii comenzii si reprezinta o comanda/factura intre client si vanzator. Termenii si conditiile acestui contract devin activi in momentul lansarii comenzii, iar renuntarea la contract se face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele incheiate la distanta.

Newsletter: - buletin informativ sau mijloc de comunicare periodic adresat Clientului.

Produs: - orice produs ce se afla in cosul de cumparaturi si urmeaza sa fie livrat de Vanzator - Clientului.

3. Drepturile proprietatii.

Site-ul si continutul atribuit acestuia sunt in proprietate si sub dreptul de autor(copyright) al Manier Store SRL. Folosirea si atribuirea in orice scop a materialelor ( atat text cat si imagini) fara un acord scris din partea Proprietarului este strict interzisa si va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

4. Politici de confidentialitate.

Aplicand cerintele legilor in vigoare nr. 677/2001 si 506/2014 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Proprietarul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopuri precis specificate datele dumeavoastra personale pe care le furnizati in momentul realizari comenzilor.

Clientul nu este obligat sa furnizeze datele cerute, dar acest lucru fiind totusi necesar pentru finalizarea comenzii si plasarea de noi oferte si reduceri din partea magazinului nostru. In cazul in care refuzati sa furnizati aceste date, apare imposibilitatea procesarii si livrarii comenzilor catre client, lucru ce opreste comanda dumneavoastra.
Modificarea sau stergerea datelor personale este garantata conform legii nr. 677/2001, iar accesul asupra acestor modificari este realizat pe baza de user si parola predate in momentul realizarii contului. Drepturile de opunere asupra prelucrarii datelor dumneavoastra sunt la fel garantate prin lege, iar solicitarea stergerii datelor este realizata de catre Proprietar. In momentul in care unele din datele dumeavoastra sunt incorecte va rugam sa ne anuntati imediat prin orice mijloc de comunicare posibil.

5. Newsletter

Inscrierea la buletinul nostru informativ prin formularul de inscriere presupune completarea de catre Client si acceptarea neconditionata a documentelor primite pe cale electronica. Date prelucrate in scopul expedierii newsletter-ului pot si vor fi folosite de Manier Store SRL doar in beneficiul clientului prin anuntarea de oferte si produse noi.
Dezabonarea de catre Client se poate face in orice moment, folosind legaturi speciale venite in corpul buletinului informativ.

Manier.ro detine dreptul de a selecta persoanele ce vor fi abonate la buletinele de stiri/newsletter cat si dreptul de a elimina din baza de date orice utilizator sau client care anterior si-a exprimat acordul abonarii.

6. Preturi si Plati

Toate preturile si costurile transportului care sunt afisate pe site-ul manier.ro sunt finale si contin TVA, iar in orice moment al tranzactiei dumeavoastra veti sti exact care este pretul final care trebuie achitat pentru comanda efectuata, inclusiv serviciile de transport.

Costul transportului:

  • 19 lei pentru comenzi cu o valoare mai mica de 200 lei (comanda trebuie sa fie in aria de acoperire a firmei de curierat)
  • GRATUIT pentru comenzi ce depasesc valoare de 200 lei

Platile vor fi efectuate prin:

  • prin sistem ramburs, contravaloarea comenzii va fi platita in momentul primirii coletului de la reprezentatul firmei de curierat.
  • prin card bancar, prin intermediul platformei de plati online - MOMENTAN INDISPONIBIL
  • prin cont bancar, plata prin banca se face in avans de catre dumneavoastra. Realizarea ei se face prin depunere la ghiseul bancii sau prin transfer bancar de debit prin sistem online de banking. Toate informatiile necesare platii prin cont bancar vor fi oferite in momentul alegerii acestei optiuni de plata.

7. Comenzi:

Atentie: toate comenzile vor fi confirmate telefonic sau prin email.

Primul pas consta in vizualizarea produsului dorit, atunci cand ati gasit produsul sau produsele dorite apasati butonul "Adauga in Cos", dar aveti si posibilitatea de a vizualiza cosul dumneavoastra de cumparaturi.
Dupa ce ati selectat produsul sau produsele dorite, pentru a finaliza comanda, trebuie sa completati un formular de contact ce asigura datele dumeavoastra de contact si adresa de livrare. Optiunile de finalizare ale comenzii sunt "inregistrarea cu un cont nou" in cazul in care nu sunteti Client existent sau "comanda fara cont". Completarea unui cont este recomandata de vanzator pentru o comunicare mai buna si pentru a putea beneficia de informatii despre stoc si noi promotii.
Dupa finalizarea comenzii, ea devine valabila din momentul acceptarii de catre noi. In cel mai scurt timp posibil veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri prin telefon sau email pentru confirmare, iar ulterior expedierea se va face imediat.

Comenzile neconfirmate, prin care nu putem stabili un contact direct, nu vor fi expediate.

Toate produsele noastre sunt in stoc, iar in cazul in care intampinam dificultati cu stocul unui produs comandat, va vom anunta telefonic sau prin email in cel mai scurt timp posibil. In functie de informatiile furnizate de catre operator, clientul isi da acordul asupra prelungirii termenului de livrare sau poate anula comanda.

8. Livrarea produselor:

Manier.ro incearca sa va livreze produsele in cel mai scurt timp posibil si din acest motiv am apelat la rapiditatea unei firme de curierat. Incercam sa monitorizam activitatea coletelor expediate catre firma de curierat dar nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a parasit depozitul nostru.

Termenul de livrare este intre 1-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Pentru comenzile plasate de L-V pana in ora 18:00, livrarea se face a doua zi, iar pentru comenzile plasate dupa ora 18.00 livrarea se va efectua in 24h - 48h.

Pentru comenzile realizate in weekend si in zilele de sarbatoare legala, expedierea coletului se va efectua in prima zi lucratoare.

Toate informatiile despre livrare vor fi cunoscute de client in momentul confirmarii comenzii in functie de ora si volumul comenzilor existente.

Livrarea si comercializarea produselor din magazinul nostru se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

9. Returnarea produselor:

Dupa receptionarea comenzii, daca doriti returnarea produselor comandate din diferite motive, le puteti returna fara nicio problema, trebuie doar sa ne anuntati. Anuntul se poate face prin:

Returul dumneavoastra va fi acceptat doar cu anumite conditii, iar termenul de retur este de 14 zile calendaristice de la primirea coletului conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind achizitionarea produselor la distanta.
De asemenea, returnarea produsului se poate face printr-o firma de curierat fara ramburs, in cutia initiala, cu etichetele si alte materiale ce au insotit coletul intacte. Costul total al returnarii produsului va fi suportat de catre client, iar in cazul in care ambalajul sau produsul au avut de suferit, ne rezervam dreptul de a nu returna contravaloarea produsului comandat.

Conditii de retur:

  • Sa ne instiintati cu cel mult 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii de intentia returului.
  • Sa anuntati compania de curierat prin care s-a facut comanda de inmanarea produsului.
  • Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de deteriorare sau de purtare, iar ambalajul sa fie cel initial, impreuna cu toate materialele ce au insotit coletul, intacte.
  • Manier.ro isi rezerva dreptul de a refuza sau redirectiona coletul inapoi clientului in cazul in care produsul nu indeplineste conditiile returului.
  • Returnarea directa si fara costuri suplimentare pentru client se face doar la produsele cu defect de fabricatie, costul total al returului fiind suportat de Manier.ro

Costul returului:

Atunci cand ne semnalati intentia de a face retur trebuie mentionata si modalitatea:
1. Inlocuirea produsului cu oricare altul, cu o valoare egala sau mai mare decat cea a produsului initial, costurile returului vor fi suportate de Manier.ro
2. Restituirea contravalorii produselor se efectueaza exclusiv in contul bancar specificat in cererea de retur. Restituirea sumei se face in termen de maxim 14 zile calendaristice.

In situatia in care ati beneficiat de transport gratuit si doriti sa returnati comanda vi se va restitui contravaloarea produsului returnat din care se va scadea contravaloarea transportului initial.

10. Reduceri

In perioada 19 - 31 Iulie foloseste cuponul 10IULIE si ai 10% reducere la toate produsele de pe Manier.ro