Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Aplicand cerintele legilor in vigoare nr. 677/2001 si 506/2014 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Proprietarul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopuri precis specificate datele dumeavoastra personale pe care le furnizati in momentul realizari comenzilor.

Clientul nu este obligat sa furnizeze datele cerute, dar acest lucru fiind totusi necesar pentru finalizarea comenzii si plasarea de noi oferte si reduceri din partea magazinului nostru. In cazul in care refuzati sa furnizati aceste date, apare imposibilitatea procesarii si livrarii comenzilor catre client, lucru ce opreste comanda dumneavoastra.
Modificarea sau stergerea datelor personale este garantata conform legii nr. 677/2001, iar accesul asupra acestor modificari este realizat pe baza de user si parola predate in momentul realizarii contului.

Drepturile de opunere asupra prelucrarii datelor dumneavoastra sunt la fel garantate prin lege, iar solicitarea stergerii datelor este realizata de catre Proprietar.

In momentul in care unele din datele dumeavoastra sunt incorecte va rugam sa ne anuntati imediat prin orice mijloc de comunicare posibil.