Poveste Manier - magazin online de genti si accesorii din piele

Bun venit pe Manier.ro - Magazinul tau online genti | accesorii | portofele | curele din piele naturala

Firma SC  Manier Store SRL a fost infiintata in anul 2014 si se incadreaza in ramura de Moda si Frumusete.

Obiectul de activitate este Comertul Online prin intermediul site-ului www.manier.ro si are scopul principal de a va pune la dispozitie o gama larga de produse din piele naturala 100%, de o calitate superioara, importate din Italia, precum genti, curele, portofele, port-chei, port-monede, toate din piele naturala, destinate atat pentru femei cat si pentru barbati. Alaturi de produsele din piele naturala, veti regasi si produse cosmetice, produse pentru aromaterapie si ambient, importate din Olanda.

Obiectiv

Am inceput aceasta activitate cu scopul de a livra clientilor nostri produse de o calitate ireprosabila, tinand cont si de tendintele modei. Suntem o echipa tanara si punem accent pe detalii si pe satisfacerea cerintelor clientilor.

Manier.ro dispune de o gama larga de genti din piele naturala cu peste 2500 modele si numarul lor este in continua crestere.  Ne-am propus inca de la inceput sa oferim clientilor nostri diversitate si sa tinem pasul cu noutatile din moda.

Misiune

Misiunea nostra se bazeaza pe respectul fata de clienti, prin produsele si serviciile de calitate pe care le oferim si prin abilitatea de anticipare permanenta a cerintelor clientilor.

Pe site-ul www.manier.ro veti regasi produse de o calitate incontestabila, dedicate intregii familii si cu scopul de a satisface toate cerintele in materie de moda si frumusete.

Transparenta este foarte importanta pentru noi, fapt pentru care toate produsele sunt fotografiate de noi pentru a reda caracteristicile produsului intocmai. 

Rapiditatea livrarii este iarasi un punct forte pe care ni l-am propus sa il mentinem, avand in permenenta produsele pe stoc, intr-un numar cat mai mare, astfel livrarea produselor sa se faca in 24 de ore din momentul plasarii comenzii.