Returnarea Produselor

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta trebuie sa completeze obligatoriu online formularul de retur. Anuntul privind returnarea produsului comandat se poate face prin:

Returul dumneavoastra va fi acceptat doar cu anumite conditii, iar termenul de retur este de 14 zile calendaristice de la primirea coletului conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind achizitionarea Produselor la distanta.

Atentie! Returnarea Produsului se poate face doar printr-o firma de curierat FARA RAMBURS, in cutia initiala, cu etichetele si alte materiale ce au insotit Produsul, intacte.

Costul de transport pentru returnarea produsului va fi suportat de catre Manier.ro in totalitate (daca se livreaza prin partenerii nostri de curierat - VEZI LISTA ). In cazul in care clientul doreste sa trimita produsul printr-o alta firma de curierat in afara de partenerii nostri, clientul v-a suporta costul transportul de retur.

Conditii de retur ce trebuie indeplinite de Cumparator:

Sa ne instiintati cu cel mult 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii de intentia returului si sa livrati produsul catre noi:

 • Sa pregateasca coletul si sa ia legatura cu firma de curierat pentru al inmana;
 • Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de deteriorare sau de purtare, iar ambalajul sa fie cel initial, impreuna cu toate materialele ce au insotit coletul, intacte;
 • Manier.ro isi rezerva dreptul de a refuza sau redirectiona coletul inapoi clientului, in cazul in care produsul nu indeplineste conditiile returului;
 • Returnarea directa si fara alte costuri suplimentare de transport pentru Cumparator se face doar la Produsele cu defect de fabricatie, costul total al returului fiind suportat de Manier.ro.

 • Costul returului:

  Atunci cand ne semnalati intentia de a face retur trebuie mentionata si modalitatea:

  Inlocuirea produsului cu oricare altul va fi considerat o livrare noua iar costurile transportului vor fi suportate de Manier.ro.

 • Restituirea contravalorii produselor se efectueaza exclusiv in contul bancar specificat in cererea de retur. Restituirea sumei se face in cel mai scurt timp posibil si poate dura de la cel putin 2 zile bancare pana la cel mult 14 zile calendaristice. Insa in functie de receptionarea coletului si verificare produsului, Manier.ro v-a restitui contravaloare produsului in cel mai scurt timp posibil. Clientul o sa fie notificat pe email de procesarea returului si viramentul realizat in contul IBAN.
 • Returul produselor este gratuit si nu v-a exista nici un cost al transportului daca alegeti sa livrati coletul cu una din firmele de curierat prin care Manier.ro livrareaza si are contract de prestari servicii: VEZI LISTA.
 • Manier.ro isi rezerva dreptul de a aplica o TAXA DE PRELUARE SI PROCESARE a Returului in valoare de 9 lei pentru orice retur verificat si procesat cu succes. Taxa de procesare retur nu este o taxa de transport si se aplica la orice retur realizat si procesat cu succes.
 • Completati formularul de retur pentru a va anunta intentia de retur a produselor: Formular de Retur